Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'brommer is in beslag genomen' (ID 11006).
De reply is geschreven door motorhispania_rx (UserID 2241) op 5-8-2003 5:13.

okey dit is het verhaal van sf forum


ik reed samen met een maat van mij door bergstiching ( mongolen centrum waar je maar 25 mag ) dus wij rijden daar ongveer 50. en in eens komt er een auto en die snijd de bocht aan en een maat van knald er boven op nou dus ik uitwijken en viel ook. nou kwam er een agent aan op de fiets gewoon burger ik zei ik gaat ervan door die vent zei je blijft politie komt zo nou ik blijven bij die maat van me kijken die lag met pijn op de grond. nou dus later kwam de pleut en me brommer moes gelijk mee :S ( al had ik dat geweten dat hij mee moes had ik gelijk gesmeerd natuurlijk maar ik wist dat niet ). nou gebeurt is gebeurt blijkt achteraf te bedenken ik maar goed.

dus ik sta op het bureau te wachten in de wachtkamer en ze zette me brommer op de rollerbank ( ze kwamen naar mij om de sleutels zet vragen mocht dat later hoorde ik van wel omdat je bij een ongeluk betrokken was). nou dat ding op de rollerbank ( was er zelf niet bij moes wachten kan ik daar een bezwaar schrift van maken ?) maar goed ik wist zelf ook wel dat hij over de 100 ging.

nou ze kwamen terug hij verhaal vertellen van ja is niet normaal in ze 4 al over de 2 kw blabla is de 2de keer eerste keer met je motorhispania daarvoor met me mt ook over de 2kw.

nou toen ging hij met officier van jusitie bellen die zei dat hij in beslag moest worden genomen nou ik ballen en zeggen waaneer krijg ik uitspraak ja duurt miniaal 6 weken.

nou is mijn vraag moet ik wachten tot de uitspraak totdat ik me brommer terug krijg ?

want ik heb geen zin om 6 weken minimaal te wachten

weet iemand een beetje hoe het zit van waaneer ik hem terug ken krijgen?



jullie horen het wel anders paar weken op mt rijden moet ik die nog ff afstellen andere remmen tss gewoon me rx terug kut politie



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved