Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Elektronica Forum in het onderwerp 'kettingzaagbinnenrotor' (ID 10983).
De reply is geschreven door c_jeet (UserID 1944) op 3-8-2003 20:20.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Nasic

kettingzaagontsteking heeft geen lichtspoel..... geen enkele kleine tuinbouwmachine waarvoor de onsteking over is te zetten. onstekingspunt zul je zelf uit moeten zoeken, of aan de hand van de motorzaag met een gradenplaat over kunnen zetten. het vliegwiel kun je vrijwel meteen monteren, je moet het asgat alleen ff iets groter doorboren. en de waaiers zou ik er ook afzagen, bij 9 van de 10 zagen zijn deze rondom hetzelfde, dus je krijgt geen onbalans.

wat verder een groot probleem is, is om de bougiekabel op goede lengte te rkijgen, omdat ze std te kort zijn, en vaak aan de cdi zijn gegoten. ontstekingen zijn wel elektronisch in de meeste gevallen, dus dat is gunstig.

verder hebben die dingen vaak een slechte curve, en lopen stationair niet erg mooi. rudy is er al eens mee bezig geweest @ zn minibike, mayb kan ie je meer vertellen.

verder vind ik het gewoon onzin..... hij loopt er niet mooier op, het enigste was dat het vliegwiel enorm licht is, 325gr ipv 450gr van een hpi. de gasreactie zal niet slecht zijn bij een behoorlijke afstelling.



Moet je eens naar Suriname komen om te zien wat we met z'n ontsteking kunnen doen.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved