Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Mensen met monobikes' (ID 10747).
De reply is geschreven door de_koen (UserID 786) op 24-7-2003 11:19.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: rudy

[...]

HAhahah idd. Ik heb thuis ooit een 500 gehad van een man van mijn vaders werk (had motorrijbewijs , nooit meer gereden verder). Wou crossertje kopen om een beetje rond te rijden. Hij kocht meteen maar een 500. Maargoed het ding liep niet. IK benzine eruit gegooit (1:20 gesmeerd ofzo ) ik er gewone in. Cabbie los , zand eruit enz. Starten >> ik kreeg hem gewoon niet aan (wel rond maar de snelheid was gewoon te laag). De man zelf maar laten trappen (met 100+ kg gaat dat wat makkerlijker ).
Naja ff rondje mee gereden en toen liep hij eigelijk weer perfect. Man naar huis gegaan en er daar 1x mee gereden. Daarna heeft hij hem meteen maar verkocht .



mja, ik met 80 kilo heb na keer of 5-6 trappen ook men tong op de grond hangen (bij cr 500) , gewoon de auto dervoor ff in zen 2de en in gang trekken, kan je 's avonds tenminste nog deftig lopen.

ooit al eens een maico 490 moeten aantrappe ?
bij kick 1X nar beneden gaat zuiger 5 keer op en neer (in tegen stelling tot normaal 3 keer), das pas kut...

trouwens dat lanceren was geen grapje, ooit eens voor de grap door maat laten aantrappen, stond op bok in de garage, plop, plop en dan trug slag, en geweldige bonk, met zen kop tegen plafond, hersenschudding


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved