Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Alweer op roller :( too much powah :|' (ID 10611).
De reply is geschreven door DaveTSX (UserID 683) op 14-7-2003 0:22.

zo ben ik weer

jah heb bestwel geluk gehad, maar ga toch een bezwaarschrift proberen denk ik hahaha

Maar uhh tjah, die vriend van me heeft alleen geschaafde been, hij reed met 10KM/h op een auto in haha. was beetje vaag en lang verhaal, op een kruising reed hij aan verkeerde kant van een weg (kwam van een fietspad waar hij niet op mag rijden), en toen kwam er een auto van links die niet stopte voor de stopstreep, en dat zag hij dus remt ie en ging ie nog net 10/15 ofzo en toen reed ie er op in.

Maar hij heeft nix op kapotte broek en geschaafde been na.

En mijn tsx heeft de roller ff lekker op zijn kloten gegeven

Maar tsx word nu geel, ik wou hem toch al ooit spuiten, en nu heb ik goed excuus
Geel met wit worden de kappen, en frame en zadel laat ik blauw en achterbrug + voorvork laat ik zilver, en velgen laat ik ook gewoon goud. Alleen kappen spuit ik over.

Word wel leuk denk ik. Ben benieuwd iig

foto's komen natuurlijk als ie af is

Morgen blokje van bart reviceren (die wat dat ongeluk had gehad) en dan ondertussen laat ik hem aan mijn kappen schuren enzow, en dan ga ik hem alvast wat spuiten beetje bij beetje.

Maar fucking kut van die 115 euro, maar toch ook weer geluk gehad. Wijzertje ging echt VERR door ik had zoiets van wtf is dit
En powerband komt er ook echt in 1klap in bij mij, dus wout geeft gas, gebeurd weinig, totdat ie de 9500RPM raakt, meteen super veel toeren, hij keek echt zo van WTF Dus hij schakelde op en in de 2 shommelde die al rond de 0,6 ofzo kon ik niet zo goed zien, 3 1.8 zoiets of 1.7 en de 4 2.5 ofzo iig DIK boven de 2, metertje ging zowat bijna rond in de 4 en 5 bleef ie hangen op zelfde stuk als 4, metertje kon dus niet verder

En die wout vet trots leek het wel, hij zo echt tegen die andere:"maar dat loopt!"

Hehe opzich wel grappig


oww btw, die wout zei ook nog zo:"en als ik je nog 1x zo hard zie rijden kom ik je ophalen bij jou thuis, dat maakt me nix uit, en neem ik hem mee!!!"

maar dat mag ie toch helemaal niet????

Dit bericht is ge-edit door DaveTSX op 14-7-2003 0:26


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved