Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Ff voor de duidelijk (iedereen dit lezen)' (ID 1376).
De reply is geschreven door Joost (UserID 6) op 25-8-01?21:11.

Ten eerste kan ik niet mod worden als er maar 2 mods in totaal zijn. Ik moet zo meteen weer aan de studie en heb gewoon geen tijd om alle topics te checken.

Maar waarom moeten er slechts 2 mods zijn? Bij het dgs-forum is er een z.g. gaurdian-force van een 20 tal man die allemaal gewoon regelmatig op het forum komen en als ze rotzooi zien sluiten of verwijderen ze het en sturen een waarschuwing naar de gene die het gepost heeft. Dit wordt dan in de DB geregistreed zodat er niet een andere MOD met het zelfde bezig is. Gaat de zelfde persoon weer in de fout dan wordt voor een bepaalde tijd gebanned of de mogelijk tot posten ontnomen, afhankelijk van aard van de rotzooi.

Ik vind dat de controle van het forum door meer dan 1 of 2 personen moet gebeuren omdat anders die twee alleen maar met het 'MODderen' bezig zijn, en niet meer aan het forum toekomen. Tevens kan er gestemd worden als er bijvoorbeeld voorlangere tijd moet worden gebanned.

Tevens snap ik niet wat er tegen is om mensen gewoon anoniem zonder registratie te laten lezen. Het registratie systeem zouw bv wel kunnen worden verbeterd door een verplicht e-mail adress dat moet worden in gevult. Naar dit e-mail adress stuur je vervolgens een soort van activerings e-mail. Je kan dan nl controleren of iemand twee keer met het zelfde e-mail adress inlogt. Tuurlijk zijn er nog van die loosers die speciaal er een hotmeel adress voor gaan aanvragen maar die worden dan nog wel door de mods verwijdert.

Ik ben in iedergeval blij dat jullie er nu mee bezig om het gekut van de laatste tijd te stoppen.


mzl.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved