Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Even voorstellen: BadBert en zijn Af1 Futura '92' (ID 69700).
De reply is geschreven door BadBert (UserID 26893) op 14-6-2022 10:23.

Ja, had het nooit verwacht, maar het vrouwtje heeft echt lol op de motor

gaat nu graag achterop bij mij, maar straks dus op haar eigen monstertje

En je hebt gelijk voor wbt de brommer, maar die van mij is nostalgie.... en rij er bijna niet op.... kost geen drol om te hebben staan en het is toch wel leuk.
Maar je kunt niet alles houden / hebben wat je vroeger had puur omdat het leuk is (nostalgie).
En zeker als ik plek te kort kom in de garage. Meer ruimte creeren is niet mogelijk zonder mijn hobby hoek op te offeren, en daar zit ik vaak met elektronica te sleutelen en is ook mijn werkbank.

Maar goed, de brommer mag ook bij een maat in de schuur evt... maar dan pak je hem ook weer NOG minder snel voor een rondje EN je kunt er niet af en toe nog even met een glimlach naar kijken

Maar we gaan het zien, even passen en meten als de Triple thuis is.
moet nog een juiste setje stands regelen voor de AF1, voor voor en achter zodat hij met de wieltjes van de grond kan, dan staat hij ook recht en neemt hij nog minder ruimte in.
De achterbrug is enkel, dus moet er 1 hebben die door de as gaat, weegt natuurlijk niets dus een duur of high end setje hoeft het niet te zijn.... dus iemand een tip waar ik een goedkoop setje vandaan kan halen voor de voor- EN achterkant?!


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved