Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Rieju RR trekt op als ''stoomtrein''' (ID 69702).
De reply is geschreven door rpslot (UserID 26903) op 29-3-2020 20:21.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Rob777
Dat spleetje heb ik ook, is normaal volgens mij.

Maar dat er iets niet goed zit is zeker..ik dacht eerst dat het aan het filmpje lag..tot je het gas loslaat en de brommer wel normaal doet, wat een geluid..wauw..lol.

Heeft hij altijd zo gereden vanaf dat je hem kocht ?




Ik weet het niet precies. toen ik beetje bij beetje leerde schakelen ging ik steeds verder en langer rijden. Maar op een dag na zoveel rijden kwam er een licht stottergeluidje. Ik wist dat het niet zo hoorde maar het was onopmerkelijk. Uiteindelijk na een paar keer weer zo ver rijden werdt het gewoon hinderlijk. Maar nadat ik hem een nachtje in de schuur liet staan was dat geluid weg...

Maar sinds gisteren is dat geluid er nu constant, ookal had ik hem die vorige nacht in de schuur laten staan: Hij stottert nu de hele tijd. Rijden kan 'ie natuurlijk wel, hij doet wat je wil. Maar dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Voordat dit een probleem was reed 'ie perfect. Naja, soms wat moeite om met snelheid van lage toeren naar hoge toeren te gaan in versnellingen boven de 3, maar hij deed het goed.

Ik dacht dat dit eerst misschien kwam door een ontstopping, dus de luchtfilter eraf gehaald en een nieuw foampje erin, de carburateur gereinigd en een nieuwe bougie erin, maar dit deed niks jammer genoeg.

Bedankt voor de reactie!





Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved