Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Diagnose puch' (ID 69040).
De reply is geschreven door Jefferke (UserID 25775) op 10-4-2016 18:17.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Viertakt
Geen dank.

Afstellen bing is vrij simpel, je moet er alleen veel geduld bij hebben.

Eerst kijk je alleen naar volgas, dit doet alleen de hoofdsproeier, dat hij hapert halfgas oid maakt nog niet zo heel veel uit. Gewoon groot beginnen qua sproeier en met kleine stapjes afbouwen.

Als hij volgas goed loopt en je bougie wordt niet wit na een lang stuk rijden, kun je verder gaan met de gasnaald voor de overige gasstanden, even kijken en proberen de gasnaald omhoog of omlaag te zetten, of hij dan goed halfgas loopt en dan daarop de hoofdsproeier (indien nodig) met 1 a 2 maten varieren, want de gasnaald heeft wel een hele kleine invloed op volgas bij zo'n bing.

En dan is het gewoon een kwestie van de stationairschroef zover in draaien dat hij mooi stationair loopt en goed start en niet tegen de koppeling aanhikt.


Succes!


Update:
Heb gedaan wat je zei. Alleen kijken naar volgas. Met de sproeiers die ik heb krijg ik het nog niet goed. Ben van 98 begonnen, toen kreeg ik hem niet eens aan. Ben dan in stapjes van 2 naar beneden gegaan. Ik kreeg hem aan vanaf 62. Dan op 58 loopt hij bijna goed op volgas. 58 is de kleinste die ik op deze moment heb dus nu ga ik ff kleinere set zoeken



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved