Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'bochten werk met sm net zo snel als buikschuiver?' (ID 68749).
De reply is geschreven door JB1 (UserID 18672) op 29-6-2015 23:30.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: daimy321
cas dt ik wil je niet beledigen ofzo ,maar al weet je niet waar je over praat kan je beter niet reageren. hoogst warschijnlijk ben je zelf ook zo'n iemand die zn knie al uisteekt terwijl de motor/brommer nog verticaal staat en dan alleen maar comentaar kan leveren op anderen van wegen zijn eigen onkunde? maar dat ter zijde.

ik weet dat bij droog weg dek cross bandjes of gewoon normale straat bandjes (sawa michelin enz) niet echt heel veel zullen uitmaken. ik weet dat omdat ik ook gewoon een setje normale velgen bij mn honda heb en bij glibberig weg dek merk je het verschil wel degelijk maar mijn crossbandjes zijn nog ronder als de normale banden. dus bij voldoende grip kan je er echt wel sneller door heen. ik kan eigenlijk ook beter vragen wie heeft ervaring met een honda mt5 en een derbi of iets dergelijke? ik weet dat honda's bekent staan om hun rijgedragd maar dat dingetje is al weer redelijk op leeftijd en de tijd heeft niet stil gestaan lijkt me dus iemand die duidelijk kan zeggen wat de voordelen zijn kwa weg gedrag van een derbi of andere sm/crosser tegen over de honda?

Mvg Daimy



Bij droog wegdek het verschil niet merken tussen straat en crossbanden.. Gebruik jij autobanden ofzo?


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved