Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Betrouwbaar fietsje' (ID 68591).
De reply is geschreven door Aprilia RX 50 2003 (UserID 20658) op 10-2-2015 22:42.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: arjensik
Aangezien ik weinig ervaring heb met brommers omdat ik me altijd bezig heb gehouden met cross zou ik voor een yamaha dt zoiets wat dennis heeft (brommers en meer) kwaliteitief hoor ik dat ze goed uit pakken, ze hebben am6 maar daar is ook niks mis mee en aangezien dat jij iets met de cross hebt en je de yamaha dt veel als crossuitvoering ziet en dan kan je af en toe in het bos etc ook nog even kan offroaden. Als ik een brommer zou moeten kopen zou ik persoonlijk voor de yamaha dt gaan en dat als fanatiek honda liefhebber...


In mijn ogen een zeer degelijk fietsje. Inderdaad met AM6 blok. Voor wie wil rijden, voldoende onderdelen wil en makkelijk hard wil gaan is het een prima optie.

De nadelen zijn dat de digitale tellerrij wel eens tegen wil werken.
Verder is hij erg laag voor een enduro model. Maar dit is natuurlijk persoonlijke voorkeur.

Edit: Kwa rijwiel zit het uitstekend in elkaar. Ook goed tegen roest beschermd.

Verder wil ik mee geven dat je moet oppassen met de oudere brommers. Het zullen ongetwijfeld goede modellen zijn geweest anders waren ze er al niet meer. Maar een brommer van 25 jaar oud kan makkelijk 12 jeugdige eigenaren gehad hebben. Niet iedereen is er even zuinig op geweest.

Als je die modellen leuk vindt zou ik hem voor erbij nemen of iig iets betrouwbaars er bij nemen zolang hij zich nog niet volledig heeft bewezen.

Ze waren betrouwbaar, of ze dat nog zijn blijft de vraag.

Dit bericht is gewijzigd door Aprilia RX 50 2003 op 10-2-2015 om 22:46 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved