Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Mtx/tsx kopen' (ID 10296).
De reply is geschreven door Martijn (UserID 357) op 30-6-2003 18:56.

pff...discussie gaat weer nerges heen...

idd..honda is universeler, maar dat is van de andere kant ook weer jammer, tsxies zie je gewoon minder en dat vond ik persoonlijk dan weer leuk, tis jammer dat de onderdelen wat duurder zijn (scheelt niet zo suuuper veel) maar ik vind het wel grappig dat je minder tsxies ziet (k niet hier verhouding tsx:mtx = 3:1 in een achterlijk dorpie) en die mtx ot is van HONDAMTX op het forum. en zon flep heeft nog een mb.

pff..tsx en mtx zijn gewoon samen uberrulers in de crossbrommerwereld, mtx ubert mt op veel punten, en DT enzo vallen al buiten de boot...omdat het gewoon troep is.
(owyeah..nu krijg ik de dt'ers achter me aan )

maarrrr btw...ik vind idd ook dat een mtx echt heerlijk rijdt (onopgehoogd, opgehoogd nog nooit gereden) echt lekker plat enzo...en wat harrie ook zij, ietsjes stijver. ik zou ook best een mtxie erbij willen hebben, al is het maar om te sleutelen en honda's beter te leren kennen, met hun andere koppelingssysteem toerenteller aansluiting enzo...zit allemaal anders...wel interessant...

krijg binnekort nog steeds mt...al een half jaar...luie zakken kommen em gewoon ook niet brengen..en ik ben te lui om te halen (zelfde gasten als waarvan ik de mint had..alleen de mint kostte geld)

edit: waar blijft de pollll

wat vind je mooier: mtx/tsx?
maja, dan krijg je weer de diepere redenen, kwaliteit/opvoerbaarheid. Beter alleen om het uiterlijk stemmen (wint mtx)

Dit bericht is ge-edit door Martijn op 30-6-2003 18:57

Dit bericht is ge-edit door Martijn op 30-6-2003 18:57


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved