Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'zo vader zo zoon' (ID 10266).
De reply is geschreven door Pistonpen Paultje (UserID 1405) op 28-6-2003 11:45.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Geckoo
me pa heeft in 2 jaar tijd 7 kreidlers versleten. 1 is verkocht, 1 is gejat en 5 (!) heeft ie er in de prak gereden!
dingen gingen altijd hard! (80/>..)



Zeker in de tijd dat je zundappers en kreidlertjes voor 100piek kocht om er mee te crossen... times have schanged!

Mijn pa had eerst een solex'je. Gekocht voor 25 piek en 2 jaar later, toen ie stopte met zn krantewijk voor het zelfde geld verkocht zonder er ooit iets aan gedaan te hebben.

Zijn 2e brommer was een flandria dames brommer. Daarmee is ie onderandere naar frankrijk gereden. Hij heeft deze 6 jaar gehad ofzo, toen werd ie gejat. Wel leuke verhalen: Hij had het sproeiertje uitgeboord. Daarmee liep ie 55. Altijd riscant zei hij Als ik er nog ooit een tegen kom koop ik hem, altijd lache

Daarna heeft hij wel gigantiesch veel auto's gehad. Voornamelijk Volvo amazone's, maar ook een 2cv, een traction avant, renaults enzovoorts. Hij sleutelde er zelf veel aan, zelfs samen met me moeder. Hij heeft ook een keer een amazone gehad die een krukas had van een volvo boot. En de kop van een b20 moter (ander type). Daarmee trok je een snelle BMW dik stront. Was een ex-ralley auto.

Ik sleutel amper met hem. Toen ik me MTX vorig jaar uit elkaar haalde heb ik het met hem gedaan. Vond ie leuk enzo, daarna eigenlijk nooit hulp gehad (ouders zijn gescheiden, dat scheelt ook natuurlijk). Toen ik laatst mijn MTX kwam showen toen hij bij kennisen was, was hij toch wel heel trots. Ik hoop nog een keer een Honda 4takt met hem te kunnen opknappen.

Mijn moeder helpt me meer (ik woon ook bij haar, logiesch dat zij meer kan helpen). Ze had zelf vroeger 2 berini's gehad en samen met wat jongens in de buurt had ze een BMW ex-legermotor. Ding had iets van 12 versnellingen, een soort power-ploeg. Ze helpt me eigenlijk alleen met uiterlijk. Adviezen met ontwerpen enzo, maar ook stickers en spuiten.

Fuck, lang verhaal


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved