Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Elektronica Forum in het onderwerp 'cdi kast am6 toeren' (ID 67275).
De reply is geschreven door Henk-88 (UserID 4824) op 16-2-2013 15:26.

Basis van het afstellen is: (als ik het goed heb, ben 'n tijdje er uit geweest, als ik iets raars zeg dan verwacht ik hier van forummers verbeteringen..):

Ongeveer de goede sproeier er in draaien; luchtschroef dichtdraaien en dan anderhalve slag openzetten, gasnaald (in gasschuif) ong. in het midden.

En met die instellingen eerst op zoek gaan naar met welke sproeier 'ie 't beste loopt, eerst maar naar grotere sproeiermaten op zoek (zorg voor een voorraadje sproeiers van ongeveer de goede maat). En dan begint het grote zoeken naar de goede sproeiermaat.

Pas daarna gasnaald bijstellen en daarna pas luchtschroef. Niet eerder aan klooien want dan ga je in de war raken en vind je nooit de goeie sproeier.

Ook niet tijdens het afstellen je luchtfilter gaan veranderen of verwisselen ofzo, alles gelijk houden met wat je op je brom wilt hebben en dan pas naar de goede sproeier zoeken. Als je een ander luchtfilter of andere uitlaat of wat dan ook wilt hebben dan verander je je set-up en moet je dus weer opnieuw beginnen met afstellen.

Dit bericht is gewijzigd door Henk-88 op 16-2-2013 om 15:43 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved