Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Orion' (ID 66027).
De reply is geschreven door mtx_owned (UserID 10810) op 9-3-2012 22:11.

de blokken zijn het probleem niet van die china bikes. Gewoon honda immitatie en loopt vrijwel altijd wel. Maar het is gewoon de rest wat te wensen overlaat.

Heb er zelf een gehad die het verrassend lang vol heeft gehouden, en ik heb hem niet bepaald gespaard (springen ed). Maargoed, alles gaat zo snel aan stront en ze zijn gewoon levensgevaarlijk. Bij de anderen braken vaak de achterveren uit de frames en dat soort taferelen.

Toen heb ik daarna gewoon wat meer uitgegeven en een CR250 gekocht. Nooit spijt van gehad. Dat soort motoren van eind jaren 80 begin 90 koop je vandaag de dag ook voor een prikkie, en dan heb je gewoon wel fatsoenlijk spul. Houdt alleen wel rekening met behoorlijk prijzig onderhoud. Vaak zijn de wiellagers/balhoofdslagers en onderdelen van de vering toch wel aan vervanging toe bij een 2de handsje.

Moet het echt een brommer zijn, kies dan (zoals eerder gezegd) voor een Honda MT/MTX, Suzuki TSX of Yamaha DT. Onderdelen met bosjes op iedere hoek van de straat te vinden en kost meestal geen drol.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved