Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Heb ik een imitatie carburateur van Opvoeren.nl?' (ID 65550).
De reply is geschreven door Velthuis (UserID 20992) op 20-11-2011 21:54.

1. Stel hem schriftelijk in gebreke en vermeld daarbij dat je hem een bepaalde termijn geeft om alsnog zijn verplichtingen na te komen.

Dwz in jouw geval of je geld terug, of een echte mikuni carb.

2. Als hij dit niet binnen deze termijn doet (twee weken is zeer redelijk), treedt hij in verzuim, hier dien je hem ook schriftelijk van op de hoogte te stellen.

3. Na deze handelingen te hebben uitgevoerd, mag je officieel verdere maatregelen ondernemen om je recht te halen. Dwz een incassobureau inschakelen oid.

Mijn mening:
Voor 4 tientjes kon je weten dat het geen echte mikuni is, ikzelf vind de productnaam niet misleidend, en begrijp perfect dat het een immitatie betreft.

Je kunt bovenstaande procedure echter proberen ... Zeker door de beperkte professionaliteit van dit bedrijf, zoals hier ook al werd vermeld. Een net opgesteld briefje, waarin je het bedrijf officieel in gebreke stelt, wil nog weleens doen schrikken. (zeg ik uit ervaring . Verdere maatregelen ondernemen nadat dit bedrijf in verzuim is getreden lijkt me niet rendabel, in dat geval zou ik me er dus maar bij neerleggen

Succes!

Dit bericht is gewijzigd door Velthuis op 20-11-2011 om 21:56 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved