Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Papieren aanvragen 50cc B-klasse MT5' (ID 65371).
De reply is geschreven door ReinoutC (UserID 19617) op 19-10-2011 12:56.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: jeroentjen13
normaal moet je met je volledige brommer naar de politie, ben ook nog naar de politie gegaan met mijn kader alleen, maar dat doen ze normaal niet
je mag ook niet zeggen dat je hem gekocht van iemand hebt. zeg dat hij van je vader is en de papieren zoek zijn, anders MOET de vorige eigenaar er mee nr de politie, een verkoopovereenkomst is niet genoeg want dit kan je makkelijk zelf schrijve he

edit: papieren kosten 100euro en sturen ze op naar de persoon die op het papier van verlies van de politie staat, dus gewoon zeggen dat hij van je vader was

Dit bericht is gewijzigd door jeroentjen13 op 19-10-2011 om 12:50 uur.


De korpschef geeft me een erg onduidelijk antwoord via mail. Het eerste antwoord was dat ik inderdaad bij de lokale politie terecht kan en dan ik daar het papier direct meekrijg als alles in orde is.

Daarom vroeg ik of de brommer volledig moet worden aangeboden aangezien deze momenteel in onderdelen staat voor restauratie.:
"De bromfiets bestaat momenteel enkel uit onderdelen gezien hij gerestaureerd zal worden. Volstaat het om het frame + plaatje mee te brengen of moet de brommer in rijklare staat zijn? "

Duidelijke vraag lijkt me, als antwoord krijg ik: "Het plaatje dient uiteraard samen te zijn met een onderdeel van de bromfiets. Er moet een link zijn met de bromfiets in kwestie."

Wat dus helemaal mijn vraag niet was. Ik zal maar eens proberen met het frame, als hij volledig in orde moet staan dan ga ik wel terug als hij af is.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved