Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Wat kost honen ongeveer honda?' (ID 64913).
De reply is geschreven door Marcooow (UserID 18801) op 2-8-2011 19:27.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: honda-mbx
[...]


Het boren in mijn verhaal is natuurlijk kotteren, kotteren is het groter maken van een gat. Boren is in dit geval ook het groter maken van een gat. En dus helemaal niet heel iets anders.

Daarnaast CNC en conventioneel maakt in dit geval helemaal geen verschil, dezelfde kotterbaar kan gebruikt worden en het uitklokken van het gat kan met een zelfde poepitaster gebeuren.

Wanneer jij grote groeven in je net gekotterde cilinder hebt, gebruik je of een slechte beitelplaat of een verkeerde voeding toerental combi. het honen is om de laaste paar honderste er netjes in te maken met smeergroeven (de hoonstrepen). Ik raad het af om zonder hoonstrepen te gaan rijden omdat je deze smeergroeven er niet voorniets zijn. Natuurlijk heeft het ook invloed op je vermogen (wrijving) en slijtage.

@Pro: Je verhaal klopt nog steeds voor geen kant. als je een nieuwe toyota uit Japan koopt wordt hier dan serieus rekening mee gehouden ? NEE.

Wederom: het enige dat een metaalbewerkingbedrijf doet is evt. het materiaal in de meetkamer laten liggen omdat het onderdeel bij 20graden moet worden opgemeten.


dat klopt ja, doen ze bij ons op het bedrijf ook


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved