Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Hebo manston revolution voor straatgebruik?+vragen' (ID 64904).
De reply is geschreven door Royal Club (UserID 10377) op 27-7-2011 23:33.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Tim-gpr99
als ik jouw beginpost zo lees rij je er niet heel veel mee. best wel overdreven hoor van die zuiger, je kan er veel meer kilometers mee rijden voor optimale prestatie kun je je zuigerveer wel vroeg vervangen maar met normaal gebruik gaat dat echt wel minstens 1000 km mee.

en royal, mijn ervaring is dat hele snelle cilinders met (te) kleine carburateurs moeilijk af te stellen zijn, en sneller warm/kapot lopen. Het kan zeker, maar ik heb meer zoiets van, als je zo'n cilinder koopt die alleen in hogere toerentallen wat doet, waarom zou je er dan een laagtoerige uitlaat op gaan zetten bijvoorbeeld? dan kan je er net zo goed een meer koppelrijke cilinder opzetten.

MHR80 is zeker leuk voor op straat maar wel een stukje slomer dan Hebo. En van die Hebo ga je zowieso heel veel lol hebben, het piekerige is juist wel leuk vind ik altijd want hard rijden en comfortabel/lui rijden gaat niet goed samen bij tweetakten, dat weet iedereen


ik doelde meer op de uitlaten, en dat stuk is gewoon onzin.

en, warmlopen door een kleine carb? je hebt echt geen idee waar je het over hebt..


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved