Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Welke crossbromer?' (ID 9911).
De reply is geschreven door Saknet (UserID 129) op 13-6-2003 16:30.

deja vu

hee weetje heeh ik heb ooit ook op zon SM gereden van een kameraad vamme reed ongeveer 85, hij was ooit eens een keer omgepleurd met dat ding en daarom werkte zn achterrem niet meer...
dat heb ik nog nooit met een van me Honda's gehad..

Derbi is voor als je elke 2 jaar een nieuwe afragbromm wil kopen, Honda is voor als je oneindige vrijheid wil bij het edit0ren van je brommer.. (je kan bvb ook motor remmen monteren of buizen bij je frame lassen, of andere vering en brug monteren, je kan Sterwielen ipv van die lelijke spaakrommel monteren, je kan er een LC blok onder hangen, je kan er een 70zeta LC cilinder onderhangen, je kan zelfs een AC cilidner gewoon omlassen naar LC, je kan het uiterlijk zo strak maken als je zelf wil ) maarja als je zelf een ontzettend luie sjonnie bent met veelsteveel geld te veel dan denk je daar niet eens aan en dan denk je automatisch van oh daar denkt niemand anders ook aan.. en dan met je beperkte hoofd denk je dat dat ouwe lelijke ragbak wat na 1 keer pleuren gelijk van ellende uit mekaar valt de beste brommer van het moment is nou nee bedankt. Je heb gewoon geen fantasie. Ga daarom nou niet beweren dat die rommel beter is als honda, ik heb me MB nu al 6 jaar met een jaartje ertussen dat hij nie van mij was. En het frame is nog steeds zo recht als maar kan, nadat ik er met 80cc heel wat wheelies mee had getrokken en er een stuk of wat keer mee lelijk gepleurd ben.

Als je met zon derbi crossbanden wil hebben dan moetj je ook nieuwe velgen kopen en dan ben je 150 euro per wiel kwijt of 300 1 van de 2 ik ben niet zooo goed in onthouden van stomme getallen die geschreven staan op dooie stukjes boom.

maar dat editoren begin je vast niet aan met zon SM, want je kan hem beter origineel houden he rofl.

voor 300 euro heb je een Honda waar je voor nog eens 300 euro een perfect brommerke van hebt gemaakt. Wie is er nou slim, wokkelkopke? jij met je fabrieks supermotard waar je 10 keer teveel voor heb betaald? think again..

ik vind mb mooier als NSR maarja dat is omdat ik voor ruig uiterlijk ga en niet voor plastic.


Dit bericht is ge-edit door barteld op 13-6-2003 16:36


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved