Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'TS50X: wat voor uitlaat, mikuni 20' (ID 64571).
De reply is geschreven door Thijsse (UserID 1436) op 30-5-2011 19:09.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Tinus Tussengas
Dit is de Mikuni in kwestie: http://www.zundappon...igineel-pi-3051.html
maar ik schuw het natuurlijk ook niet om een andere carb aan te schaffen, ga vrijdag naar een grote onderdelenhandelaar in Ede een bak spullen halen, dus wat voor carb is geschikt voor deze set-up en kan ik zo monteren? Mag zeker wel rond die 20 mm liggen wat mij betreft.
Niet te snel, daarmee bedoel ik een kilometer of 70 maximaal. Gewoon een lekker laagtoerige cilinder met een zo breed mogelijke powerband en veel koppel. Ik zelf heb het idee dat de standaard uitlaat een prima uitlaat is voor wat ik voor ogen heb, dus denk dat ik dat maar ga doen. Mag er ook wel een beetje origineel uitzien en ik wil zeker niet een uitlaat onderlangs op een crossbrommer.

Oh enne, blackdash, 120 met een eurocilindro..? Dat doet ie niet uit de doos lijkt me. Of die teller wijkt een lekker stukkie af.

barttsx, wat bedoel je precies met gietijzeren cilinder, ja het materiaal dat begrijp ik, maar wat voor merken heb je het dan over en waarom is gietijzer dan gunstiger qua hoeveelheid koppel?


gietijzeren cilinders zijn over het algemeen wat trager, maar hebben wel meer koppel... dus een top van 70-80, maar wel lekker door de versnellingen heen trekken met relatief lage toerentallen



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved