Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'honda mt5 carburateur k euze en welke sproeiers?' (ID 64347).
De reply is geschreven door Fabio (UserID 10079) op 27-4-2011 14:09.

mikuni 20mm bestaat ook in een variant met externe sproeier welke idd aan de zijkant er in wordt geschroefd. Echt een godsgeschenk bij het afstellen!

Maar ik heb het idee dat je een hoop informatie overslaat. Het is duidelijk dat je vrij nieuw bent met brommers en hier op het forum. Ik raad je dan ook ten strengste aan om in de FAQs meer informatie te zoeken over het afstellen van je carburateur. Daar word je ook geinformeerd over mikuni sproeiers en die van keihin. (je hebt ook dell'orto en bing(en vele anderen) maar laten we het simpel houden) Dan zal je ook tot de conclusie komen dat een mikuni 100 veel te klein is voor je setup en een keihin 100 veel beter in de buurt komt. Met andere woorden, mikuni maten zijn veel kleiner dan keihin maten. Ik adviseer je ook niet te mixen met de sproeiers want ze zijn niet makkelijk met elkaar te vergelijken. Ik zou op zoek gaan naar mikuni sproeiers rond de 175. Dat is wat ik in mijn MB had met vergelijkbare setup.


Edit: Dat is idd een goed kitje maar ik zou groter gaan zitten voor een 70cc

Dit bericht is gewijzigd door Fabio op 27-4-2011 om 14:10 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved