Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Verlichting TSX' (ID 63924).
De reply is geschreven door Floris-tsx (UserID 19694) op 2-3-2011 21:58.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: TSX-fan
[...]


Bedankt voor je reply.

mijn koplamp wordt stukje bij beetje feller, dus volgens mij laadt de accu prima bij. Ik heb ook onlangs de aansluitingen voor aan de spanningsregelaar vernieuwd en sinds dien laadt de accu weer bij. Het is een gelaccu, dus kan demi water daar gewoon in?

Hoe bedoel je, twee polen? Het is een top tuning led-achterlicht met 3 draden (gele, rode, zwarte) Er zit een remlicht die zou moeten reageren met sterker licht. (Als je remt is het licht feller dan wanneer de achterlamp aanstaat, was het een poosje geleden)

Eh ik heb de drie draden die ook naar het originele achterlicht gaan, behouden en daar kroonstenen aan gemaakt. Door middel van kroonstenen heb ik dus het achterlicht verbonden met de 3 draden die uit de kabelboom komen (als het niet duidelijk is zal ik morgen wel even een schema maken).

Nope, heb niet met voltmeter getest, zal ik morgen anders ook nog even doen. Kan het ook nog komen door de weerstand die erin zit (in dat "hoesje" naast de accu)?

Bedankt iig


Dat laatste zal geen weerstand zijn. Is denk ik je zekering. Kijk die even na. Denk niet dat die kapot is, maar toch. Wss kun je er van bovenaf op kijken. Als je er een doorlopend draadje in ziet, lekker laten zitten. Is hij onderbroken, dan vervang je hem.

Je hebt ook de -pool van je accu aan je frame gelegd?





Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved