Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Suzuki TSX 70cc wil niet op toeren komen.' (ID 63560).
De reply is geschreven door Drekzz (UserID 6928) op 27-2-2011 19:48.

Oke, allereerst ben ik er een tijdje tussenuit geweest, en daarna heb ik de brommer maar even aan de kant geschoven. Kort daarna toch weer er bij gepakt, ongeveer een uur staan twijfelen wat ik nou moest doen, en toen toch maar voor de zekerheid het blok weer uit elkaar getrokken.

Niet bepaald onnodig, want de keerringen van de krukas wares dus gewoon kapot, wat volgens mij een hele hoop kan verklaren. Nu heb ik nieuwe keerringen besteld, al 2 sets inmiddels, maar ik meen me te herinneren dat er hier meerdere mensen zijn die zeggen dat de standaard meegeleverde rechterkrukaskeerring fout is. Dat de binnendiameter vaak 26 is waar het 28 hoort te zijn (correct me if i'm wrong). Ik heb dus maar de keerringen besteld aan de hand van de cijfers die hier ergens staan onder een kopje blokrevisie ofzo, maar doe ik er nou goed aan om die 28 te monteren, of hoort die 26 het ook gewoon te doen? Ik weet namelijk dat ik de vorige keer gewoon de geleverde set heb geplaatst, en als dat de reden is dat ze nu al kapot zijn doe ik dat liever niet weer.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved