Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Suzuki TSX 70cc wil niet op toeren komen.' (ID 63560).
De reply is geschreven door _3s_ (UserID 10287) op 24-1-2011 18:23.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Drekzz
Oke, het volgende.

Mijn luchtfilter was 10x zo gaar als in eerste instantie leek. Wou hem voor de zekerheid nog maar eens een keer schoonmaken, en de gaten vielen er zo in. Ander filterelement er in gedrukt, start de brommer met sproeier 90 zonder verder echt iets af te stellen. Brommer loopt, stap op, moest beetje spelen met de koppeling, maar kon zo wegrijden. Heb hier niet zo veel ruimte om te testrijden, dus kwam niet verder dan 2e versnelling, toen al in de remmen. Draai de brommer om, wil terug rijden, en bij het gas geven geeft ie een bwoaappp en is het gebeurd. Brommer blijft wel goed stationair lopen, maar met iets te veel gas lijkt ie er in te verzuipen. Hoe kan het nou dat binnen 20 seconden er zoveel verschil in het gas zit?


Ik heb het verhaal niet helemaal supergoed gelezen, maar blijft je vlotter niet hangen? Moet je ook ff kijken of dat pinnetje onder je vlotter nog goed op zijn plaats zit.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved