Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Uiterlijk Forum in het onderwerp 'Kleur zip + tuning' (ID 63427).
De reply is geschreven door Freddy-fish (UserID 18949) op 2-1-2011 22:30.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Frysk
godverdomme heb je dan zelf geen greintje creativiteit ?

ga in je hand poepen en smeer dat over je kappen, blanke lak erover en je hebt een unieke scooter

ga zelf nadenken voor je met zulke vragen komt, jij bent zeker ook zo'n 1 die graag een Senda wil en een Iphone heeft ofniet ?

edit :

Omschrijving
Deze scooter ben ik aan het opknappen zodat ik hem kan verkopen als ik 16 ben, dan koop ik een derbi senda



whahaha

Dit bericht is gewijzigd door Frysk op 2-1-2011 om 22:11 uur.



Ben het niet met je eens over de iphone, deze telefoon is sinds kort pas geboost in de media, eigenlijk pas sinds de iphone 4. voorheen had je de mensen met een 2g of een 3g, en niemand klaagde. toen kwam de 3G s en kregen er al meer mensen lucht van, want het is eigenlijk best een goede telefoon. Toen kwam de iphone 4 met antennegate en toen was het ineens een groot probleem en een kut telefoon en apple kon niks en was veel te duur. nog steeds de mensen met een 2g en een 3g hoor je nooit klagen, ook met een iphone 4 niet. apple brengt ook simpelweg 1 telefoon uit per jaar, maar daar zitten dan wel functies in die samsung, blackberry e.d niet hebben, en dan kun je wel is een bug hebben.

samsung nokia en blackberr hebben die maar zat, maar daar word nooit over gesproken omdat je 24/7 telefoons uitbrengen, en daar word ook nonstop reclame voor gemaakt, de enigste reclame voor de iphone 4 in nederland word nu gebracht door vodafone, voorderest komt er geen enkele reclame van de iphone 4, simpel weg omdat dit niet hoeft. En ja ook ik ga in de maande juni/juli de nieuwe iphone bestellen, want mijn abonnement is voorbij en ik zit met smacht te wachten wat apple nu weer te bieden heeft .


voor je scooter kleuren ideetje, ik zou gaan voor iets unieks net zoals Q of die Rossi replica gpr, maar er zijn er zat die gewoon iets spuiten met spuitbus, dus dat is helemaal naar jou eigen.

graag wel het resultaat te posten


verder zegt de edit van Frysk genoeg over derbi senda en de rijders ervan


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved