Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Airsal 70cc met 20mm Carb hoe loopt dat ?' (ID 63324).
De reply is geschreven door MTVENTJE (UserID 22112) op 13-12-2010 22:41.

haha die 80 had ik gekocht met het idee dat ie goed was, maar diekerel hed em gewoon goed gaar gereden. zat ook een 70cc zuiger in volgens mij. maargoed de uitlaatpoort was kompleet naar de klOte geragd, als ik er een nieuwe zuiger ingooide kon ik er alsnog langsop kijken en kon ik na 3 weken wel weer naar huis lopen. zei Brouwer.

dus ga ik gewoon de assen inclusief tanden uit de 5 bak overzetten althans dat ben ik vanplan. ik heb zowel goede als slechte dingen gehoord over airsal, ik heb ook naar een polini gekeken en een airsal, kwam gewoon uit dezelfde fabriek. op de verf na waren ze identiek.

Meneer Brouwer is trouwens een goeie kerel. heeft meestal alles en als ie het niet heeft besteld ie et tegen importwaarden. hij kan alles krijgen. daarnaast is ie ook een vriend van mn vader. en die reed vroeger Maico GS250 tweetakt cross. die weet wel een hoop van tweetakt dus.

de sproeier is 150 dat ding wat erop staat niet. der zit trouwens een YSN carb op, identiek aan Mikuni


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved