Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Uiterlijk Forum in het onderwerp 'Red bull stickers gezocht' (ID 62901).
De reply is geschreven door BrommertJacco (UserID 17756) op 5-11-2010 15:54.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Royal Club
wauw, 3maanden lid, niks toegevoegd. komt ff binnenmarsen dat ie vector bestanden nodig heeft voor zn oom van een redbull stickerset voor een rs50. Wat denk je nou serieus? dat men hier alles voor je heeft klaarliggen?

edit: en ook nog eens binnen een half uur kicken.. wtf

Dit bericht is gewijzigd door Royal Club op 19-10-2010 om 14:47 uur.

Joh, doe nou maar niet zo flink. Die jongen vraagt gewoon netjes of iemand weet waar hij die vector-dinges vinden kan. Jij weet net zo goed als ik dat er hier mensen zitten met ontwerp ervaringen etc.
Wat jij zei zou terecht zijn als zijn beginpost was: 'He, ik mot vectorbestanden hebben van een red bull sticker. Mail ze ff door, wil je?'

Maargoed Master, trek je maar niet zoveel van deze josti aan, hij blèrt altijd maar raak. Denkt dat 'ie hier één of andere Japanse dictator uit kan hangen.
Je zou Red Bull Nederland kunnen mailen en netjes vragen of ze zoiets voor je hebben. Niet zeggen natuurlijk dat je die stickers na gaat maken, maar gewoon een smoesje verzinnen. Niet geschoten is altijd mis, en dus niet raak.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Master1234
Iedereen erg bedankt, ik kon op brandsoft idd veel vinden. En heeft verder iemand suggesties voor welke stickers? Ik wil er zowiezo Red Bull op krijgen, maar verdere sponsoren krijg ik zo 1 2 3 niet in mijn hoofd. Ter info: De kappen wordt in glanzend zwart gespoten.

Je zou mooie Michelin stickers kunnen doen. Of ik weet niet op welke sloffen die staat.

Dit bericht is gewijzigd door BrommertJacco op 5-11-2010 om 15:56 uur.

Dit bericht is gewijzigd door BrommertJacco op 5-11-2010 om 15:56 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved