Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'Meeting Bunnik (Utrecht) nr4' (ID 62804).
De reply is geschreven door Tim-gpr99 (UserID 18991) op 1-11-2010 8:42.

Klopt,
vond het zelf ook niet echt zo heeel geslaagd, op een gegeven moment merkte je dat iedereen zich beetje begon te vervelen. Normaal gesproken deden wij een tourrit tussendoor, wat altijd eigenlijk heel leuk was. Hiervoor hadden we toestemming vd politie, en dit keer was het niet mogelijk jammer genoeg. Ook nu al kwamen mensen zeiken over geluidsoverlast. De stemming was bij vorige meetings ook veel beter.

En vorige meetings hadden wij een veel langer en breder sprintstuk (weg in aanbouw) , alleen die werd nu dus gebruikt. Erg jammer vond ik het. En door de slechte weersomstandigheden kwam er geen testbank en ook geen frietkraam.

Maarja, jammer , t was alsnog wel lachen, alleen vervelend dat iedereen al zo vroeg weg ging, maar dus ook wel begrijpelijk. Mn exscuses voor mensen die van verder kwamen, wij hadden het ook graag anders gezien maar we konden het blijkbaar niet boeiend genoeg houden dat men nog even bleef.. Planning was 4 uur naar de mac, maar toen was ik al thuis en had opgeruimd

Achja, volgende keer beter, dan is de politie er ook weer bij en hebben wij meer mogelijkheden. Dit jaar hebben we besloten dat er geen nieuwe meer komt.

Dit bericht is gewijzigd door Tim-gpr99 op 1-11-2010 om 8:47 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved