Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Skyteam pbr 50 vraagjes' (ID 62799).
De reply is geschreven door Leen (UserID 2858) op 5-10-2010 17:17.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Helium
Hallo!
Nou ja eerst even voorstellen gelijk maar.. Ik ben Arien 19 jaren oud en rijd al sinds mijn 16e op mijn pbr rond.

Nou had ik wat vraagjes,

Ik heb een 70cc cylindertje met kop op mijn skyteam gezet, spruitstuk is kapot gegaan dus die is weer ori, maar het is zo lang geleden dat ik niet meer weet hoe hard hij liep met het grote spruitstuk.. (die was 24mm binnen deze is 19mm binnen), zou die 5 milimeter veel uitmaken? (zelf denk ik van wel.)

En ik kwam er ook achter dat de originele 50cc kop veel meer toeren maakt, dus zou ik profiteren van een snelle nokkenas met sterkere klepveren?

En eh, ik zie op verscheidene webshops zogenaamde breather kits.... Zouden deze uberhaubt wel nut hebben? ik kan zelf ook wel een slang nippeltje op die kapjes maken, en het kastje zelf ziet er ook niet al te ingewikkeld uit... vandaar...

Linkje naar voorbeeld: http://www.rovaza.nl...htings+set+Aluminium

Eh.. dat was het wel, kan me niets meer bedenken in ieder geval.

Ik heb niet zo heel veel verstand van motorblokken, ik kan die van mij wel helemaal uit elkaar halen en weer in elkaar zetten zonder dat de kleppen er uit worden geslagen trouwens..

Nog andere ideetjes? Zou wat hoger in de toeren willen komen, hij begint nu al na 8000 toeren al zijn kracht te verliezen..

Alvast bedankt!

Dit bericht is gewijzigd door Helium op 5-10-2010 om 15:02 uur.



breather kitje gaat ie niks harder van, is leuk voor het oog.
die 5mm maakt wel veel uit op je 70cc cilindertje ja, waarschijnlijk als je weer een groot spruitstuk erop zet zal hij bovenin de toeren door blijven gaan.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved