Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'hulp opbouwen blok' (ID 62630).
De reply is geschreven door vespa_hein (UserID 11568) op 20-9-2010 15:18.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: daboss
ik ben er nog steeds niet achter waardoor mijn krukas zo stroef loopt. In principe loopt hij ook prima in de lagers, maar op het moment dat ik de carters wat strakker aandraai niet meer. Zouden de lagers er misschien niet recht in zitten? Of zou er meer ruimte tussen de carters moeten zitten, zodat bv een dubbele pakking uitkomst zou bieden?

Ik denk dat ik het maar gewoon ga proberen, dus cilinder enzovoort er gewoon opbouwen en proberen maar. Of is dat heel onverstandig?


dat is niet verstandig, ik heb het zelf ook gehad met mijn fox. krukas bleek wel krom te wezen. maar je moet de bouten van de carterhelften pas aandraaien als de carters helemaal op elkaar zitten. Ik heb mijn krukaslagers goed heet gemaakt, niet met de brander doen. toen met een stukje pijp op de binnenring van het lager tikken. Als het goed is vallen ze er bijna om heen en hoef je weinig te tikken. Dan je carters goed warm maken en de krukas met lagers nog een keer in de vriezer. dan moet de krukas ook best wel makkelijk in je carter gaan.




Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved