Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Puch maxi Snor loopt niet goed Stationair' (ID 61626).
De reply is geschreven door Waballa (UserID 17227) op 20-5-2010 17:38.

Ik wou net de nieuwe zuiger erin gaan zetten, maar nu viel me op dat als ik de zuiger met de pijl naar de uitlaatpoort monteer dat de slotjes dan tussen de inlaat en spoelpoorten lopen. En dit terwijl de ruimte tussen de inlaat/spoelpoorten bijna niks is en er tussen de uitlaat/spoelpoorten veel meer ruimte ligt.

Ik kan me helaas niet meer herinneren hoe de originele zuiger zat gemonteerd :(

So what to do? Toch maar pijl naar de uitlaatpoort? Of zelf conclusies trekken en de pijl naar de inlaatpoort en de slotjes meer ruimte geven...

EDIT: de vorige keer had ik dezelfde zuiger als die ik nu wil monteren met de pijl naar de uitlaatpoort gemonteerd, maar nu zijn laatst dus mijn zuigerveren gebroken.. Mss omdat de slotjes dus over een poort liepen?

EDIT 2: Ik heb even de zuiger erbij gepakt die erin zat, en op die zuiger staan de slotjes wel tussen de uitlaat/spoelpoorten als de pijl naar beneden wijst, dus ik ga de nieuwe zuiger nu ook met de slotjes naar beneden monteren, ookal staat de pijl dan verkeerd.

Any Objections?
Dit bericht is gewijzigd door Waballa op 20-5-2010 om 17:39 uur.

Dit bericht is gewijzigd door Waballa op 20-5-2010 om 18:08 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved