Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'en hoe vonde jully de brommersprint in Jubbega?' (ID 9714).
De reply is geschreven door YAMAHAFREAK (UserID 1224) op 29-5-2003 19:38.

was die oldtimerhappening nog wat aan dan? ben ik niet heengeweest maar leek me wel leuk..
Brommersprint was echt vet!!!
Verslagje:
half 10 nog ff beetje brommer (Yamaha FS1) poetsen en toen naar Dimitri (Honda NSR) gereden. Die had zn blok nog niet in elkaar dus die ging niet mee
Toen maar door gereden naar de 'meeting point' tussen Bant en Luttelgeest. Daar heb ik 5 minuten staan wachten op Jeroen (Honda NSR), Paul(Honda NSR), Patrick (Honda NSR) en Laurens(Pleepot X).
Die kwamen op misterieuze wijze allemaal tegelijk aan bij die rotonde dus konden we om 10 uur op pad naar Poppe (of hoe ie ook heet ik bent ff kwijt namelijk). Die lag nog in zn nest te meuren dus dat duurde ff.
Toen ie eindelijk beneden was propt ie nog ff snel wat te bikken in zn kop en klom bij Patrick achterop (die had de snelste brommer, 120 km/h max).
Wij doorgereden naar Kuinre, van Kuinre naar Wolvega en in Wolvega ff tussenstop gemaakt.
Vandaaruit zijn we doorgereden via Gorredijk (?) waar we nog 2 onbekende Kreidlercoureurs oppikten.
Naja toen was t n pies of kak naar Jubbega. Brommers neergepoot en eerst maar ff rondgekeken (was ongeveer half 12). Veel Kreidler en Honda blokken. Ook veel Puchjes en Pleepotten. De Hondablokken waren overal en nergens in gevrot. Zoals bijvoorbeeld in een Aprillia RS.
Ook waren er nog 2 Yamaha's (een Yamaha RD50MX in de prostock en een Yamaha FS1 met SuperBreidwand in de 50cc). Verder nog een paar Zoendaps en 2 Derbi's (type onbekend). Ook waren er nog hele vreemde bij met Honda blok en cilinderkop maar een Kawasaki(?) cilinder.
Zeer mooi om te zien. Vooral t gestuntel in de Automatenklasse was leuk om te zien. Ook leuk was t aantal valse starts (minstens evenveel valse als goede starts ).
Rond n uur of 1 - half 2 kwamen we Gerben nog tegen die nog wat handel deed met Patrick.
Om een uur of 3 zijn we gaan snacken bij een snackbar met een supersjaggie wief achter de toonbank .
Toen we terugkwamen bleek de Grunn-gang er inmiddels ook te zijn. Maar die waren niet op de brommer. Watjes.
Btw: Lude is echt kaal (nix nieuws maar ik meld t toch )
Om een uur of 4 zijn we dan maar huis gereden. Dat lukte neit helemaal omdat we (mede dankzij mij ) een beetje verkeerd rijden. Maar toen we eenmaal in Heerenveen waren (waar wonder boven wonder de Grunn-gang ook weer was) kwam t allemaal toch nog goed. In Lemmer hebben we dan nog ff een pilsje gedronken en toen zijn we naar huis getoerd.
Mijn teller blijkt trouwens behoorlijk precies te zijn . 80@mijn teller was gelijk aan 80@patricks digi teller.
En ik ging 5 km harder als Lauren's Pleepot die 90@teller doet
Onderweg kwamen we ook nog een Honda SS50 tegen die ons (met 2 personen erop) met zeker 80-85 voorbij knalde

Was dus wel leuk en ik verheug me al op as zondag.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved