Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Goed merk ketting en tandwielen?' (ID 61414).
De reply is geschreven door Spaniard (UserID 17835) op 23-4-2010 21:53.

vaag dat die van TNT is, ik had dat wel gevonden ja, maar toch, er staat nergens TNT vermeld op heel de verpakking. Alles is Sarkony nog wat.

En dat het slecht is druipt gewoon af van het aanzien van het spul. Je kan het nog net niet ruiken, daarom vroeg is me af of iemand hier ervaring mee had en mijn ongelijk kon bewijzen.

Helaas heeft niemand dit spul ooit gehad. Ik ga het zeker niet erop zetten, mij teveel moeite voor dit spul. Dit gaat denk lekker de vuilbak in, of ik bewaar het. voor als ik met goed spul rijd en dat op is en ik 1 of 2 dagen echt wat anders moet.

Ik weet het niet. Ik haal over 2 weken mijn blok eraf, dan hoef ik helemaal nog niet te denken aan dit erop zetten. Ik spaug er echt van. die ketting wil ik nog wel proberen, ook het voortandwiel zou nog wel kunnen, ook al vertrouw ik er totaal niet in. maar dat achtertandwiel is zo smack als je t van dichtbij ziet dat ik t niet eens ga proberen. T ziet er niet uit, heb je een blauw grijs achtertandwiel ik haal over een tijdje voordat ik er weer mee kan gaan rijden wel gewoon een goede regina of iris ketting met een goed tandwiel dat echt voor een Aprilia RS50 velg is gemaakt.

Sorry maar ik spaug er gewoon van.

EDIT:
Fuck it deze troep gaat de bak in.
K hoop dat de rest van mijn bestelling verder wel een beetje ok is. Ziet er wel zo uit iig.

Dit bericht is gewijzigd door Spaniard op 23-4-2010 om 21:59 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved