Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'Gooimeeting Lente Edition 2010 ' (ID 60778).
De reply is geschreven door BIET (UserID 7401) op 16-3-2010 9:09.

Als je met een hele groep op z'n evenement komt trek je politie aan, dat is eerder gewoon gebleken, dat kan ik je alvast vertellen. Al genoeg reden voor mij om het niet op die dag te doen.

Daarnaast is deze datum al sinds de Wintermeeting aangehouden.

Nog een keer daarnaast, deze meeting is standaard in het eerste weekend naar Koninginnedag.

Owja, daarnaast ook nog, als je meerdere datums open houd dan kan de helft niet op de eerste datum en de andere helft niet op de tweede datum, ik wil niemand benadelen, nog een reden om de gekozen datum voor te zetten.

Er is altijd wel wat te doen in dit land, dus je kan wel aan de gang blijven... Natuurlijk heb ik met meerdere mensen gesproken en die vonden het ook niet bijzonder de moeite waard. Dit evenement is ook al zo oud als m'n kale buurvrouw, in het verleden was het animo ook laag om hier langs te gaan. De meeste mensen die naar een brommermeeting komen willen liever toch een eind gaan rijden met mooi weer, wat troep naar binnen werken etc, gek nou op een brommermeeting .

Zoals je uit mijn vorige post kan opmaken ben ik je eigenwijsheid vrij zat, ik hoef me ook niet te verantwoorden aan jou omdat ik ervoor kies de meeting op een bepaalde datum te houden, dus wees blij dat ik überhaupt de moeite doe . De voornaamste redenen om door te zetten op de eerste datum lijken mij helder, net zoals het mij helder lijkt dat de meeting zonder meer op die datum gehouden gaat worden.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved