Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'vraagje over RMX 50 van Suzuki' (ID 9601).
De reply is geschreven door Macabre (UserID 1799) op 24-5-2003 13:22.

ik heb dus gaan kijken en ik heb hem ook gekocht voor 1500 ? , echt in nieuwstaat , de "toepkes" vant gieten van de banden hangen er nog aan , en komt der zeer proper voor , niets van roest aan de uitlaat , ze heeft er volgens mij nog niet eens mee in de modder gereden , alleen is het knobbeltje van de ontkoppelings"hendel" erafgebroken , waarschijnlijk eens gevallen , stilstand of mss tegen slakkegangetje , mer echt niets van valschade gezien ofzo , en begrensd , dus geen zotte toeren mee gedaan , men pa heeft der dus ff mee gereden en hij zij dat alles in orde was ( 3 de versnelling was al teveel , dus goe begrensd ) , ik zal wel wat foto's maken , later.
En die blokken zijn toch hetzelfde als op de TSW precies , mss minder kwalitief afgewerkt dan , toch nog nie veel van gemerkt .
sebiet eens wa beter bekijken allemaal , yes , eindelijk brommer !!! da meisje was zelfs nog nie begonnen aan haar praktijk , gewoon te bang denk ik . (bouwjaar is dus 2000 en nieuwprijs 83000 BEF of 2075 EUR )


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved