Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Algemeen tuning topic' (ID 21660).
De reply is geschreven door BIET (UserID 7401) op 11-2-2010 14:37.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: mikeo26
kan je een pata negra nog verder laten tunen? (mina am6)

uit doos pn vs pr II - wint de pn neem ik aan?
en als de Pr II maxtuned is zal die waarschijnlijk veel kans maken.. Maar als die pata negra nog te tunen is dan is die toch wel sneller dan de pr 2?

thnx

Een Pata kan nog prima aangepast worden. Zeker icm met de carters is het de moeite waard. Max tuned bestaat niet. Wat normaal sneller is zou ik niet weten, dat hangt er ook erg vanaf wat er omheen hangt, hoe dat is afgesteld, etc. Denk niet dat het veel verschil maakt. Eventueel kan ik wel wat voor je betekenen op het gebied van tuning, zeker als het om Hebo's gaat, maar wat dat betreft moet je me maar inboxen .

@Tobias:
De KRAD is wel langzamer van zichzelf denk ik, maar uiteraard prima aan te passen. Aangezien ie op je 80 blok past is het inderdaad wel lekker makkelijk. Wat ik zelf niet weet, en wat wel handig is om te bekijken, is of de uitlaat flens ook overeen komt met wat je hebt liggen.

@Olav,
Wat experimenteren met de squis kan wonderen doen. Maar je weet zelf natuurlijk ook dat de uitlaat erg veel invloed heeft op het toerenbereik. Ik zou beginnen met de middelste suggestie, met de juiste uitlaat gaat dat wel werken, eventueel kan je hem altijd nog net wat extremer zetten. Andersom gaat natuurlijk moeilijk .

@Jokervolk:
Welke timing geschikt is hangt van meer factoren af. Je kan de tuningsfaq hier op BF lezen om wat meer te weten te komen over deze dingen. Ik weet verder niet hoe lief de cilinder je is, maar als je niet weet waar je mee bezig bent zou ik het uitbesteden of gewoon een snellere cilinder of ander onderdeel kopen .

Dit bericht is gewijzigd door BIET op 11-2-2010 om 14:49 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved