Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Zuigerveren kapot 1 km na revisie' (ID 59913).
De reply is geschreven door ds-sm-apple (UserID 16226) op 15-12-2009 16:12.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Fabio
[...]


Goed dat we dat nu even duidelijk hebben. De vorige posts lijken allemaal gebaseerd te zijn op het feit dat de afgebeelde zuiger de zuiger is van de bromboer

De afgebeelde zuiger is idd heel beun bewerkt. Nooit meer monteren dat ding. Dat het überhaupt goed is gegaan vind ik al een wonder. De nieuwe zuiger kan je gerust monteren. Het gat dient om het naaldlager extra te smeren en koelen. Zorg er wel voor dat de zuiger verder de juiste vorm heeft. Dus de juiste bolling boven en de juiste afmetingen. Dan bedoel ik niet alleen de diameter.


Ja klopt, en bedankt voor je informatie. Maar wat er dan mis is gegaan vraag ik me echt af. Na de revisie zijn zo weer de zuigerveren kapot gegaan en hoe kan dat dan? Dat ligt dus zeker niet aan het feit alleen dat ik er een zuiger in heb gezet zonder die spoelpoorten? Want ik ga straks even naar de brommerzaak een nieuw setje zuigerveren halen maar als hij me iets verkeerds aangeraden heeft kan ik de kosten voor de nieuwe zuigerveren en eventuele nieuwe zuiger op hem verhalen, maar dat ga ik niet doen als ik niet zeker weet dat hij me iets verkeerds aangesmeerd heeft.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved