Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Derbi verkocht maar....' (ID 59235).
De reply is geschreven door Joop_Karel_Spank (UserID 19975) op 22-10-2009 21:54.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: rubbert
ik zou er niet zo heel zeker van zijn dat hij je niks kan maken, er bestaat zoiets als een verwachting bij een koop (weet de goeie benaming ervan niet)

maar dat als je iets koopt, en er wordt bij gezegd dat hij goed is, en dat blijkt niet zo te zijn dat je dat kunt verhalen

maar denk niet dat dat op jou van toepassing is, want hij was goed toen je hem verkocht, en dan weet je niet wat hij ermee gedaan zou kunnen hebben.

denk dat het gewoon wat bang praterij is, in de hoop dat jij zegt van: hier heb je een paar honderd euro, en dan is het klaar, maar daar zou ik niet op in gaan als ik jou was.



volgens mij bedoel jij dat er een verwachte levensduur op een product zit en dat je een deel van je aankoopbedrag terug kan krijgen als je wasmachine na 13 maanden kapot gaat in plaats van na de vastgestelde verwachtte levensduur van 5 jaar.

Maar dat gaat niet op via marktplaats, verder kan hij voor zover ik weet niets aantonen, voor zover de rechter(eventueel) weet heb jij dat ding als loop/sloop verkocht.

ik zou me voor kunnen stellen dat je als je enigszins het idee heb dat je zelf schuld heb dat je dan mee zou betalen, maar in deze situatie bekruipt mij het gevoel dat hij gewoon niet goed mengsmering heeft gemengt en dat daar iets mis mee was(bijvoorbeeld helemaal geen brommix en geen olietank)

vind niemand het ook raar dat de andere partij claimt dat alleen de krukas nog goed is? in het ergste geval moet je het blok weer reviceren(ervanuitgaande dat de versnellingsbak enzo nog goed zit) en het lijkt me niet dat zelfs je oude stuur nu niet meer te gebruiken is


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved