Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp '4takt opvoeren (en toch 50 cc houden...)' (ID 58801).
De reply is geschreven door ABomToom (UserID 18777) op 30-9-2009 21:28.

aan het einde van de rit als hij meer power heeft maakt mij dsat niet zo veel uit (tot hij 2:1 gaat lopen maar dan heb ik het echt bont gemaakt).
heb trouwens nog ff lopen zoeken maar blijkbaar is er ook een honda dream met een dohc kop (double over head cam, dus 4 kleppen ) Die kop wil ik hebben en die behoort te passen (iedergeval is het zelfde boring en slag) terwijl er zelfs een 2004 model is is er nergens een voledig opgebouwde kop (kleppen,nokkensas en timing chain) te koop ook heb ik gevonden dat takegawa (4 takt verkoper van special parts) wel dohc koppebn verkoopt maar dit voor het horizontale blok vanaf 110cc...
tevens is een nokkenas vonden toch moeilijker dan gedacht,k heb al 4 winkels gemaild 3 kwamen negatief terug. grap is wel dat ze iedere keer 125cc blokken aanbieden met 49cc inscriptie verder is vandaag powerfilter,race cdi en tandwiel binnen. et tandwiel en cdi zitten erop en morgen gaat het luchtfilter (ff het oude huis secuur slopen en dan waarschijnlijk een andere sproeier)


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved