Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'Gooimeeting Herfst Edition 2009' (ID 57873).
De reply is geschreven door BIET (UserID 7401) op 27-9-2009 23:48.

Zo na een (vermeende) alcohol controle ben ik weer thuis . Ik wil bij het viaduct de 80 weg op zie ik allemaal zwaailichten, auto's langs de kant gezet, andere kant op ook. Ik snel stoppen bij bushalte, kap omhoog, motoragent keek al nieuwsgierig naar beneden. Motoragent weg, kap dicht, achteruit terug, en weggespaait. Whewhe. Ging ik net naar huis werd mijn weg geblokkeerd door een Duitse vrachtauto die mij de weg wilde vragen haha . Wat een belevenissen weer.

De meeting was naar mijn mening uiterst geslaagd. Het weer was perfect, geen ongelukken, geen problemen. Helaas wel een DT kwijt geraakt. Julius, are you still alive? . Wel zuur van Q's warmloper na de meeting, maar dat komt vast wel weer goed . Ik heb me weer goed vermaakt, natuurlijk op de aftermeeting in het speciaal. De spareribs waren lekkah, net als de aardappel met dressing en kruidenboter .

Ik wil dan ook iedereen bedanken voor zijn komst en in het speciaal Q, KG en Niek voor hun hulp bij het organiseren en het in goede banen laten verlopen van de meeting, de gastvrijheid, etc. Hopelijk ben ik niemand vergeten te vermelden.

Al voordat deze meeting had plaatsgevonden werden de oren al van mij hoofd gezeurd voor de bibbermeeting na groot succes van vorig jaar. Zoals net al vermeld gaan we deze proberen te laten plaatsvinden op de eerste zondag na kerst, zoals dat eigenlijk altijd gaat. Ik hoop dat we weer aanspraak kunnen doen op de loods van Bas, zodat we weer warme chocolade melk kunnen maken, want de mensen zonder auto zullen het nodig hebben .



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved