Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp ' New gallery: Mijn (ex) brommers' (ID 1166).
De reply is geschreven door MBBBBBB (UserID 255) op 8-8-01?20:55.

Er tussen in is 175,- , mwoh, dat is wel lekker dan
Z?n 30,- gulden onderkuipje........ hoe moet je die bevestigen en is het makkelijk te doen ?????( niet zelf moeten lassen enzo )
Als ik die hoge kuip verkoop heb ik bijna me MB terugverdient
Ik heb net die NSR uitlaat verkocht voor 40,- , aan een neef van me ( maar het is wel een naaier met zijn 40,- ).
Dus wij meteen ff op mijn MTtje crossen in de tuin ( crossbaan van 20 bij 20 , serieus ) en hij wilde wel ff weten hoe hard hij nou ging, dus wij ff naar zijn verlaten paadje toe, en rijden maar.
40 km. met zijn tweeen, en 45 in je eentje, dat cilindertje is dus helemaal RUK, ik wist wel dat hij te veel spelling had maar dat hij daarmee zo slecht liep, dat wist ik niet. Kopehhhh? Ik verkoop al die MT ruk, en ga me mooi op die MBtjes richten
En me neef heeft dus een NSR, snelle 50, 18 mm. , Homoet 50 uitlaat, 6-bak ( 1 omhoog, rest omlaag ) en voor de rest helemaal getuned door een professioneel tune gozertje ( moet ik ook maar eens bellen ) en loopt z?n 100 kilometertjes per uur.
Ik had nog niet echt op z?n snelle brommer met die snelheid gereden, dus ik vondt dit echt gruwlijk
En het rijdt echt netjes, trekt als een beer en heel snel in de hoge toeren. Het is alleen een beetje jammer dat hij zijn schakelpookje te hoog heeft want daar krijg je krap van in je poot.
Voor de rest ben ik ook weer blij voor vandaag



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved