Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Belasting Teruggave!' (ID 9346).
De reply is geschreven door Joost (UserID 6) op 12-5-2003 16:34.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: barteld

kan me moeilijk voorstellen hoe je happy kan zijn na dat al die nukez gelaunched zijn waar de burgers voor betaald hebben en die ze vervolgens op hun eigen harses krijgen.

het zijn der al duizenden.. volgens discovery chan althans.

maarja het beschermt ons he tegen terrorism! (vechten dat kan je alleen tegen jezelf doen), die straling is ook niet gevaarlijk ofzo en deze aarde kan makkelijk duizenden atoombommen overleven.. toch?



Relax Bart, ik ben het helemaal met je eens dat die shit nooit gemaakt had mogen worden. Je moet je er alleen nu niet idioot druk omgaan maken want daar heb je alleen je zelf mee. Er worden steeds meer mensen zich bewust van hoe de aarde de afgelopen 30 jaar verneukt is. Zulke veranderingen komen alleen ergg langzaam...

Ik vind het alleen raar dat de overheid alles probeert te privatiseren/ individualiseren maar toch nog steeds dezelfde belastingen int... Waar blijft al dat geld?

Persoonlijk vindt ik de privatisering echt de meest domme zet van de Nederlandse regering. We zijn in Nederland toch een SAMENLEVING, niet een bij elkaar kaar geraapt zooitje indivudalisten (lange leve rechts, NOT)?

Maar goed, beetje off-topic, maar wou et wel ff kwijt (niet op reageren want dan worden de mods boos).

over offtopic gesproken, zie boven gaande reply es

Dit bericht is ge-edit door Joost op 12-5-2003 16:35


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved