Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'scoot vs schakel discussie' (ID 9327).
De reply is geschreven door jeroen (UserID 888) op 11-5-2003 15:06.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Erik_P

Scooter zijn vet! GRAPJE!



Neej sommigen zijn wel mooi maar brommers zien er toch veel cooler uit. schakelbrommers zijn eigenlijk ook echte 'herenbrommers.' En scooters waren eigenlijk altijd al voor dames bedoeld.

goh, meen je dat nu?
Scooterrijden is inderdaad niks aan, je hoeft alleen maar gas te geven. Het is wel luxer natuurlijk; richtingaanwijzers, spiegels, km-teller, klein/grootlicht. Lekker breed zadel, mooie kappen, toeter, enz. Maar jah, als je ??n keer onderuit glijd is ie gelijk de helft minder waard.

alsof elke nieuwe schakel dat neit heeft, en een beetje goede 'oude' brommer heeft dat ook wel

Een maat van me was aangereden Hij had al z'n kappen stuk, radiateur stuk stuur krom, voorvork krom. ?1200,- Schade, das toch waardeloos duur!

wat denk je dat RS etc kost als je daarmee op je bek gaat?
Ik zou ff de banden van m'n brommer laten vervangen. ?50,- kwijt. Banden van me scooter vervangen. ?110,- kwijt. Het is zowieso allemaal veel duurder.

ligt toch echt aan de banden die je koopt. Dan heb je op je schakel niet echt geweldige banden gekocht.
Brommers zien er gewoon veel stoerder uit ze maken veel cooler geluid. (als moet ik zeggen dat die scooter van m'n buurjonge met z'n ninja twinner ook wel een zeer bruut geluid maakt hoor! ) En het is gewoon cool om te schakelen natuurlijk
Noujah daz mijn mening tenminste




zie dikke text


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved