Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'namaak zundapp??' (ID 57410).
De reply is geschreven door Kerry King (UserID 7499) op 1-7-2009 20:33.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Gonzo
De naam zundapp is opgekocht door de chinezen, daar maken ze ook nog steeds blokken voornamelijk 80 en 120cc. Deze namaakzundapp is wat ik al zei gewoon een met zundappstickers beplakt ding.



ja klopt




Nederlands:

Zuntrade is een bedrijf wat gespecialiseerd is in Zundapp bromfiets en motorfietsonderdelen. ze leveren aan particulier en ook aan de handel.

In 1997 tekenden zij een contract met de huidige eigenaren van de originele Zundapp-fabriek in Tianjin, daardoor werden we de enige officieel erkende Zundapp dealer.

We importeren direct van de fabriek de originele onderdelen die nog in voorraad zijn, en nieuw geproduceerde onderdelendie ze vervaardigen op de oorspronkelijke Zundapp machines envolgens Duitse productie methode, hierdoor geven wij onze klanten dezelfde garantieals Zundapp Duitsland destijds, op sommige onderdelen geven ze zelfs extra zekerheid.

------ een dubbel lange garantie periode !!! bijvoorbeeld : op onze nieuwe Zundapp motorblokken.

hun motto is: een goede prijs en kwaliteits verhouding te bieden in combinatie met een goede service !!! Hierdoor hopen wij dat alle Zundapp vrienden die ons al kennen of nog niet kennen het vertrouwen te geven en in de toekomst van dienst te kunnen zijn !




http://www.zundapp.nl/main.html

Dit bericht is gewijzigd door Kerry King op 1-7-2009 om 20:35 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved