Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Vespa Ciao vonkt niet' (ID 57235).
De reply is geschreven door stephank (UserID 19607) op 16-6-2009 13:01.

Ik heb net nog eens gekeken, maar met de bobine is trouwens niet verandert toen ik die er net afschroefde. Er zit bij het achterwiel namelijk een mechanisme om hem te koppelen of te ontkoppelen van de ontsteking. Die had ik per ongeluk ontkoppeld, vandaar dat als ik fietste hij ook alleen fietste en niet meer de bougie aandreef. Dat probleem is dus weer opgelost.
Blijft het probleem van moeilijk starten over. Ik heb trouwens gelezen dat er meer mensen problemen hebben met deze brommer dat hij moeilijk start. Sommigen denken dat je gewoon ervaring moet hebben om hem te kunnen starten. Maar voor mijn gevoel moet er wel echt iets mis zijn, want hij doet het wel erg moeilijk en vaak ook helemaal niet.
Wat wel frappant is, is dat áls je hem gestart hebt je probleemloos kilometers kunt rijden, laatst nog 40 kilometer ermee gereden. Tijdens het rijden heb ik hem nog 3 keer uitgezet en kon je hem zo weer aantrappen en dan startte hij weer. Toen we aangekomen waren op de locatie van bestemming en we weer terug wilden gaan, toen kregen we hem weer helemaal niet gestart, we konden hem aantrappen wat we wilden, maar hij startte niet. Dus nu staat hij nog steeds op die plaats van bestemming en daar heb ik dus totaal geen gereedschap


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved