Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Fora en oldskool users' (ID 57213).
De reply is geschreven door BIET (UserID 7401) op 15-6-2009 22:15.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Kurzel
[...]

Ik ben het wat dat betreft helemaal eens met dit idee, het is in mijn geval namelijk zo dat ik hier 2 jaar zit, heel weinig gepost heb, en heel veel in het nachttopic.

Dit is vooral omdat ik "bang" ben om het verkeerde te posten en TS het verkeerde te laten doen. Ik erger me ook altijd aan TS die bijdehand gaan doen terwijl ze eigenlijk blij moeten zijn met iedere hulp die ze krijgen.

Het handigst lijkt mij als de FAQ uitgebreid wordt, eventueel meer FAQ-mod's. Maar vooral ook dat topics Goedgekeurd moeten worden. Wat ik daarmee bedoel is dit:

User post topic met vraag,
Topic is in princiepe open voor reacties, maar staat boven
(1)"topic is nog niet goedgekeurd"
voor topics die nieuw geplaatst zijn en nog geen mod naar gekeken heeft.
of
(2)"topic goedgekeurd"
Dit zou dan betekenen dat het topic oproept tot nuttige reply's, en het gaat om vragen waarvan het antwoord niet op andere manieren verschaft kan worden.
of
(3)"topic gesloten"
Dit zou dan zijn voor topic's waar, OF de TS zijn vraag veel te onduidelijk geformuleerd heeft,(kan dan met een inbox naar een mod zijn topic weer openen), OF het "juiste of beste antwoord gegeven is" zodat niet topics iedere keer gekicked worden door hetzelfde antwoord of onzin die er niets mee te maken heeft" OF topics waarin gevraagd word naar de bekende weg (sproeiermaat topic's e.d.)

Belangrijk blijft iig dat we sociaal tegen elkaar blijven, elkaar proberen te helpen, en niet elkaar af te katten als iemand per ongeluk een verkeerd/incompleet antwoord geeft.

Tot slot is het misschien een idee om een soort huiskamer-afdeling te fixen, maar dan deze posts niet bij de user bij te tellen, updates niet links weer te geven (ivm nuttige topics die dan uit de lijst wegvallen) en ruzies met zwaar geschut tegen te gaan (weekje wit scherm o.i.d.)

BF is tof, maar het moet wel op niveau blijven

Hm, het idee van een topic wel of niet openen spreekt mij ook aan , dat houd alles ook wel opgeruimd.

De huiskamer-afdeling is er al, in de profielen namelijk .



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved