Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Fora en oldskool users' (ID 57213).
De reply is geschreven door BIET (UserID 7401) op 15-6-2009 22:04.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Thijsse
[...]



Ik wil best wel een FAQ schrijven, geen probleem, dat moet ik zeker aanleveren bij Joost, die is FAQ poster toch? .

Daarbij blijft het apart dat bepaalde mensen hier bepaalde verwachtingen hebben en geen doeltreffende initiatieven nemen. Mijn idee over die bepaalde FAQ was als een voorbeeld, los daarvan staat dat het buitengewoon zinnig is er één te maken, wat ik dus ook zal doen.

Quote:

de users onder de 5k met weinig onlinetijd weten in 99% van de gevallen meer dan de 10k+users met weken onlinetijd. onilnetijd zegt niks, als de hele dag je pc aanstaat met bf open, of je bent de hele dag online om onzin te posten... onlinetijd, userid en aantal posts zeggen niks, dna moet je kijken naar de kwaliteit van die 3



Als online tijd helemaal niets zegt over je kennisniveau, wat op zich een kern van waarheid is. Waarom weten de mensen van onder de 5k dan meer dan mensen van 10k+? . Je geeft zelf al aan dat de tijd die je hier doorbrengt niet gelijk staat aan je kennis. Ik ben benieuwd hoe je deze conclusie trekt. Naar mijn mening zegt het user ID niets over de kwaliteiten en kennis van de user. Iedereen komt hier namelijk al met een bepaald kennis niveau. Naast de nieuwe users die niets weten komen er ook nieuwe users die een hoop kennis met zich dragen, helaas vallen die wat minder op. Ook geef je zelf al aan dat er geen correlatie is tussen de tijd die je hier door brengt en je kennis.



Dit bericht is gewijzigd door BIET op 15-6-2009 om 22:04 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved