Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Fora en oldskool users' (ID 57213).
De reply is geschreven door BIET (UserID 7401) op 15-6-2009 21:52.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: tvmierlo
[...]


met dit stuk tekst ben ik het volledig met je eens biet.
Ik zat na het lezen van dit topic ook met het idee van dat een lager user-id beter is dan een hoger user-id. Ook dat een hogere aantal posts beter zou zijn lijkt me niets.

Nu kan ik wel erg egoistisch gaan doen en zeggen dat ik vrij veel weet. Ik denk namelijk zelf dat ik toch wel kennis heb dan de gemiddelde user op dit forum. Nu heb ik toch niet extreem veel posts. En ja, er zitten misschien wel een paar nutteloze/ off-topic posts tussen maar ik denk dat ik me toch wel redelijk gedraag. (Dit is mijn eigen mening over mijzelf, wat jullie vinden is jullie mening en je mening mag compleet verschillen met die van mij).

Ik denk dat de oplossing die biet geeft toch wel een van de betere is (waardering van personen door een streng geselecteerd groepje users), maar misschien is het ook wel handig dat bij elke user het aantal uur online tijd staat.

Maar ook de online tijd is vrij onnauwkeurig. Ik weet niet precies hoe dit systeem het telt, maar als het het aantal minuten telt dat je actief bent is het ok. Maar het kan natuurlijk zijn dat het het aantal minuten telt dat de site geopend is op je pc, dan heb je er natuurlijk niets aan.)
Maar als dit ook klopt, dan zijn er natuurlijk ook users die zich inloggen op de site wanneer ze willen reageren op een topic/profiel. Zo heb ik zelf wel vaker dat ik niet ben ingelogd maar toch veel informatie lees op dit forum.

Ik hoop dat mijn ap tekst duidelijk is. En dat jullie het met mij eens zijn. Als je het niet eens bent met mij hoor ik graag net zoals BIET commentaar. Commentaar geven/discussieren is namelijk 1 van de dingen die mogelijk zijn op een forum zoals dit in Nederland.


Het evt. filteren van de online tijd is moeilijk te realiseren denk ik. Iets wat me nu ook te binnen schiet is dit:

Op een ander forum waar ik actief ben laat men het aantal views zien. Dat houd in dat er bijgehouden wordt hoeveel pagina's je bekijkt, zo kan je dus zien wie er veel leest en wie weinig .


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved