Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'NSR komt niet op toeren.' (ID 57168).
De reply is geschreven door BIET (UserID 7401) op 12-6-2009 18:45.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: TECstar
[...]


nou door de kou worden de moleculen niet compacter,
de deeltjes bewegen minder hard (jah ik heb wel sk )
daardoor gaat in principe dezelfde hoeveelheid lucht de cilinder in, de dichtheid van de lucht krijgt bij de gem temperatuur in nederland swinters niet een dermate andere waarde dat je ook zou kunnen concluderen dat er meer lucht in de cilinder komt


Zucht, misschien moet je toch nog eens navragen bij je SK leraar hoe het zit, zo werkt het nou eenmaal, evt. zou het kunnen zijn dat ik de theorie wat betreft het trekken van meer lucht fout heb. FEIT is dat je brommer hoe dan ook meer lucht trekt met koud weer.

Als je dit niet volgt ben je blijkbaar erg onervaren met afstellen, beter geef je dan ook geen advies aan mensen over dit soort zaken.

Natuurlijk ga je mij nu nog steeds niet geloven, omdat je zo'n lastig beterwetertje bent dat denkt iets te snappen. Ik stel voor dat je het na vraagt aan wat andere mensen . Ongetwijfeld zal iemand mijn gelijk nog bevestigen in dit topic, maar goed.

Het blijft mij btw verbazen hoe het mogelijk is dat vrijwel elke keer als ik een reply van jou zie deze reply volkomen onzin staat of dat deze reply op zijn minst grotendeels onjuist is .



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved