Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Nieuwe gebruikers kunnen zich hier voorstellen' (ID 55580).
De reply is geschreven door Yytrium (UserID 19530) op 8-6-2009 2:05.

Hallo, ik heb een tijdje Honda Wallaroo gereden, mn eerste brommer. Ik heb het niet zo op scooters, ik vind brommers leuker uitzien. Ik heb wel iets met vintage, oude auto modellen vind ik vaak ook mooier dan nieuwe.

Mn Wallaroo was een week voor Kerst 2008 gesloopt voor het station (ik trof hem aan zonder achterwiel, carter, blok, nieuwe knalpijp.... eigk alles wat nog nuttig was aan het ding). Heb er in totaal niet zo heel lang plezier van gehad, en ook geen behoefte aan een nieuwe gehad.

Tot nu... met het lekkere weer heb ik gewoon zin om stukje te scheuren met zo'n ding. Ik heb een leuke Honda NSR op het oog... ik heb nog nooit schakelbrommer gereden dus hoop dat ik niet als een of andere retard overkom als ik volgende week naar het ding ga kijken (iemand nog tips over rijden op schakels?). Ik heb me al verdiept in hoe schakelen in zn werk gaat, ik heb mn autorijbewijs dus ik begrijp het concept van koppelen, denk ik niet dat schakel rijden zo heel moeilijk is, maar tis meer de ontgroeningsangst waar ik een beetje tegenop zie omdat het dus nog iemand anders zn brommer is (die die graag wil verkopen uiteraard, moet ik hem niet crashen he ).

Kan me iemand verder nog zeggen waar ik mn nieuwste aanwinst kan showen? Op scooterforum hebben ze wel wat topics om hun stuff te showen. Hoe werkt dat hier?

Voor de rest ben ik op technisch niveau best wel een leek en ik ben dan ook op dit forum terecht gekomen door wat te googlen naar schakelbrommers. Meteen maar lid geworden.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved